Senatorii PSD refuză cu îndârjire să-l susţină pe Mugur Isărescu. „A mai primit azi un răspuns: aurul României trebuie să revină în ţară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda insistenţelor Vioricăi Dăncilă, senatorii PSD nu accepta ca partidul să-l susţine pe Mugur Isărescu pentru încă un mandat la şefia Băncii Naţionale. Şerban Nicolae, liderul senatorilor PSD, este principalul contestatar al guvernatorului BNR. În era Dragnea, Mugur Isărescu a fost scos responsabil de PSD pentru creşterea euro şi a ROBOR.

„În niciun caz nu am cum să-l susţin pe domnul Isărescu. În ciuda minciunii pe care mi-a tranmis-o personal, domnul Isărescu a mai primit azi un răspuns din partea CCR: aurul României trebuie să revină în ţară“, a spus senaorul PSD Şerban Nicolae la Parlament. 

Curtea Constituţională a respins sesizarea PNL şi USR asupra proiectului legislativ iniţiat de Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae, care prevede ca Banca Naţională a României (BNR) să repatrieze 91,5% din aurul depozitat de România în străinătate. Mugur Isărescu a criticat proiectul de lege. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite