Senatorii au inceput sesiunea de o zi si jumatate

O zi si jumatate de lucru le este suficienta senatorilor pentru a o incadra la categoria sesiune extraordinara. Alesii de la Sala Omnia s-au revazut ieri pentru prima oara in acest an, prilej cu care

O zi si jumatate de lucru le este suficienta senatorilor pentru a o incadra la categoria sesiune extraordinara. Alesii de la Sala Omnia s-au revazut ieri pentru prima oara in acest an, prilej cu care si-au urat cele cuvenite, si-au strans mainile, s-au pupat, dupa care au trecut direct in problema, respectiv in legiferari. Ordinea de zi a sesiunii extraordinare include ordonante, dar si un proiect de lege, pregatind astfel terenul pentru cele cinci luni de activitate, care vor reprezenta prima sesiune a anului 2002. Fiind o sesiune extraordinara, componenta Biroului Permanent al Senatului nu a suferit modificari, acestea urmand sa aiba loc la inceputul sesiunii ordinare, respectiv lunea viitoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările