Senator PSD surprins uitându-se la filmuleţe sexi în timpul şedinţei solemne de marţi din Parlament

Senator PSD surprins uitându-se la filmuleţe sexi în timpul şedinţei solemne de marţi din Parlament

Senatorul PSD Viorel Arcaş, în timpul şedinţei solemne. Foto: Digi24.ro

Senatorul PSD Viorel Arcaş a fost filmat marţi, în timpul şedinţei solemne din Parlament dedicată împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, uitându-se pe telefon la un filmuleţ cu o tânără îmbrăcată sumar, relatează Digi24.

Ştiri pe aceeaşi temă

Senatorul PSD Viorel Arcaş a fost filmat, marţi, în plenul Parlamentului, în timp ce se desfăşura şedinţa solemnă dedicată împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România,  uitându-se la un filmuleţ cu o tânără îmbrăcată sumar. În acelaşi timp, la pupitru, preşedintele Parlamentului moldovean susţinea un discurs.

Întrebat de reporteri despre acest lucru, senatorul Arcaş a negat că s-ar fi uitat la imagini indecente pe telefon şi a fost vizibil încurcat.

„Eu? Nu ştiu! N-am văzut. Nu ştiu colegul dacă mi-a dat ceva, nu mai ştiu exact, mă uit aşa să văd ce vin, nu practic filmuleţe de genul”, a spus acesta, potrivit Digi24.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: