Senatoarea AUR Diana Şoşoacă: „Eu am avut COVID înainte să se nască, probabil că d-aia nu iau, sunt imunizată”. Ce spune despre măşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a povestit într-un interviu că nu şi-a dorit să intre în Parlament, fiind „forţată” să urmeaze această cale de şoţ şi de mai mulţi oameni politici. Avocata a vorbit şi despre campania de vaccinare şi a dezvăluit de ce crede că nu o să se infecteze cu Covid-19, deşi a fost surprinsă de multe ori fără mască.

"N-am sperat niciodata pentru că nu mi-am dorit (să ajung în Parlament - n.r.). Am fost forţată de soţul meu, de Colceag, de Alexandru Stănila, care m-au obligat şi de mulţi altii. Mai toţi sunt bărbaţi care mă împingeau pe mine. 2020 a fost lupta, oricum de 20 şi ceva de ani m-am tot luptat şi m-am luptat şi în cei doi ani jumate când am fost în Guvern şi nu am avut cu cine să lucrez", a precizat avocata, la România TV.

Senatoarea AUR şi-a exprimat poziţia fermă despre campania naţională de vaccinare

"Totusi sunt un senator, sunt un om al statului roman, sunt un senator care trebuie să aibă grijă de sănătatea poporului român şi sper să nu ajungem la vaccinarea obligatorie pentru că atunci poporul trebuie sa iasă în stradă. Nu ştiu dacă politicienii simt, dar România fierbe rău de tot. Eu cred că ar trebuie să aiba mult mai multă grijă ce hotarasc pentru ca noi suntem acolo şi avem o susţinere", a mai declarat Şoşoacă.

Senatoarea AUR a vorbit şi despre experienţa vaccinării antigripale şi a explicat de ce crede că nu o să se infecteze cu SARS-CoV-2, deşi nu poartă mască.

„Eu am avut Covid înainte să se nască, probabil că d-aia nu iau, că sunt imunizată. Tot la Balş m-am tratat şi nu m-au tratat cum trebuie. Noroc cu Paul Morar, marele nostru medic de medicină verde care mi-a prescris medicamente naturiste. Acum 20 de ani, m-am vaccinat antigripal, după câteva zile am făcut o gripă cumplita. O lună de zile am crezut că mor, 40 grade- 40,5 grade," a mai spus Şoşoacă.

Şoşoacă: Am peste 20 de cercetări stiintifice în care se arată ineficacitatea măştii şi efectele adverse provocate de aceasta

"Nu există ca această mască te apară de Covid, ei spun că te apăra de acele picături când vorbeşti. Este o chestiune de normalitate, problema este că eu am peste 20 de cercetări stiintifice în care se arată ineficacitatea măştii şi efectele adverse provocate de aceasta. Sunt măsuri politice şi nu măsuri sanitare," a concluzionat senatoarea AUR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite