Securitatea naţională, neinteresantă pentru senatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Dobriţoiu conduce comisia de apărare şi siguranţă naţională din Senat
Corneliu Dobriţoiu conduce comisia de apărare şi siguranţă naţională din Senat

Niciun senator din Comisia de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională nu a fost prezent, astăzi, la şedinţa unde urma să se dezbată proiectul legii securităţii naţionale a României.

Potrivit ordinii de zi a comisiei de apărare, astăzi, începând cu ora 9.00, urma să se discute proiectul Legii securităţii naţionale a României. Însă toţi cei zece senatori din această comisie au absentat de la lucrări.

Unul dintre consilierii prezenţi în sala unde urma să se dezbată proiectul legisltiv a încercat să găsească unele explicaţii. "Legea este în faza de studiu de lucru, iar fiecare senator primeşte documentele şi le poate studia separat", a motivat acesta.

Însă, aşa cum este notat şi pe site-ul Senatului, membrii comisiei de apărare şi siguranţă naţională trebuiau să discute pe baza proiectul în cadrul unei şedinţe deschise.

Comisia de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională are în componenţă următorii senatori:Corneliu Dobriţoiu, Timotei Stuparu, Tudor Barbu, Traian Igaş, Dan Tătaru, Lucian Obreja, Dian Popescu, Vasile Blaga, Ilies Sârbu şi Gabriel Oprea. Acesta din urmă nu trebuie să se prezinte la lucrările comisiei, deoarece este vicepremier în Guvernul Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite