Secretarul general al ProRomânia, după criticile lui Tudose la adresa lui Ponta: La partid ne spunem toţi părerile şi le respectăm. Nu e ca la PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul-general al ProRomânia, Ion Mocioalcă, a precizat că în partid vor fi ascultate toate opiniile urmând a fi laută o decizie „în scopul întăririi proiectului ProRomânia”.

„Noi la ProRomânia ne spunem toţi părerile şi le respectăm - nu e ca la PSD. Tudose este europarlamentar şi un membru important, cu multă experienţă şi notorietate. Vom asculta toţi membrii noştri, chiar dacă au opinii diferite, pentru că aşa este bine şi normal! În final, decizia va fi propusă de către Boardul de Conducere ( format din Ponta, Constantin, Cîmpeanu, Bănicioiu şi Mocioalcă) şi va fi aprobată de către Grupul Parlamentarilor ProRomânia din Parlamentul României (deputaţi şi senatori) - şi va fi o decizie în scopul întăririi şi dezvoltării proiectului ProRomânia!”, a declarat Secretarul-general al ProRomânia, Ion Mocioalcă.

Reacţia acestuia vine după ce Mihai Tudose l-a atacat pe Victor Ponta, criticând discuţiile liderului ProRomânia cu premierul Viorica Dăncilă, despre intrarea la guvernare şi candidatul comun la prezidenţiale. 

Fostul premier Mihai Tudose, europarlamentar al Pro România, critică în termeni duri declaraţiile făcute marţi seara de preşedintele partidului, Victor Ponta, despre posibilitatea intrării la guvernare alături de PSD.

”Eu nu înţeleg, la ce am mai plecat din PSD? Nu am plecat numai din cauza lui Dragnea! PSD astăzi e PSD care zice că a câştigat alegerile dar l-au furat marţienii, care îl ţine pe Cuc la Transporturi şi care o ţine pe Cati la Educaţie. Eu susţin că suntem buni să intrăm la guvernare, dar cu premier Pro România şi nu cu acest PSD. Care PSD, al lui Cuc, al lui Arsene?”, a spus Mihai Tudose. 

”Se auzea pe vremea lui Dragnea că ea vrea să îşi dea demisia dar nu i-o acceptă Dragnea. Acum nu mai e Dragnea, poate să îşi dea liniştită demisia, de ce nu şi-o mai dă? Cum adică e Dăncilă aşa brusc deşteaptă şi noi o susţinem la prezidenţiale? Ce, am înnebunit?!”, a continuat fostul premier. 

Acesta a precizat că aceeaşi poziţie o are şi faţă de negocierile purtate de Victor Ponta cu preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite