Secretar de stat PLUS: Neamul Ursăcheştilor, slăvit fie-i numele de ţărani simpli, cărora Ştefan însuşi zice-se că le-a dat 14 prăjini odată, a ajuns în Guvernul României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Ursache FOTO Facebook
Oana Ursache FOTO Facebook

Noul secretar de stat în Departamentul românilor de pretutindeni, Oana Ursache (PLUS), a marcat numirea sa în funcţie printr-un mesaj pe Facebook inedit. „Neamul Ursăcheştilor, slăvit fie-i numele de ţărani simpli, răzăşi de pe dealurile Huşilor, cărora Ştefan însuşi zice-se că le-a dat 14 prăjini odată şi încă 12 altă dată, a ajuns în Guvernul României”, scrie aceasta.

Mesajul integral al Oanei Ursache: 

„Neamul Ursăcheştilor, slăvit fie-i numele de ţărani simpli, răzăşi de pe dealurile Huşilor, cărora Ştefan însuşi zice-se că le-a dat 14 prăjini odată şi încă 12 altă dată, a ajuns în Guvernul României. Numele mi l-am luat de la mama şi de la părinţii ei, am sărit peste o generaţie şi tare aş vrea să îl văd pe Tătaia citind acum Monitorul Oficial, ca să vadă că nepoata lui e Secretară de Stat şi uite aşa a ajuns în guvern numele la care ţinea atât de mult, odată cu nepoata care îi asculta vrăjită istoriile luptelor de la Cotul Donului.

E soare astăzi la Bucureşti. Şi îmi petrec prima zi cu noii colegi de la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Vin să ascult şi să fac.

Vin cu o echipă care ascultă şi face.

Vin să vedem ce a fost şi ce poate fi făcut mai bine.

Pentru mine există două Românii: una în ţară şi una în afara României. Ne preocupă mult cea de acasă. Trebuie să ne preocupe la fel de mult şi cea din străinătate. Pentru că acolo locuiesc, muncesc şi iubesc undeva între 6 şi 9 milioane de români. O ţară întreagă.

Sunt optimista. Nu are cum să nu iasă lucrurile aşa cum am planificat noi.

Bun găsit, aşadar, Români de Pretutindeni!”, scria Oana Ursache pe Facebook.

   

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite