Sebastian Lăzăroiu: Dăncilă l-a dezbrăcat pe Tăriceanu în piaţa publică. Bravo, Viorica! Umileşte-l, fată, pe gherţoi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Lăzăroiu FOTO Marian Iliescu
Sebastian Lăzăroiu FOTO Marian Iliescu

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu o laudă pe premierul Viorica Dăncilă pentru că, „în ultimii 30 de ani”, aceasta a fost unul dintre puţinii politicieni care „l-a dezbrăcat pe Tăriceanu în piaţa publică” şi „a arătat cine e”.

„Poate că o să o votez pe Viorica, mai ales după ce am vazut-o în banca aia la clasa pregătitoare. Îşi recunoaşte limitele şi disponibilitatea să o ia de la capăt. Puţini ca ea.

Dar nu pentru asta. Ci pentru că, de două luni încoace, l-a dezbrăcat pe Tăriceanu în piaţa publică, ceea ce puţini politicieni au făcut cu el în ultimii treizeci de ani. I-a arătat cine e şi mai ales cum arată "partidul" pe care îl conduce şi câte parale face. Da, partidul ăla cu care şantaja el in vară ca să obţină susţinere la prezidenţiale din partea PSD.

L-a luat pe Meleşcanu, vicepreşedinte ALDE, cum iei ursuleţii ăia la bâlci, după ce ai nimerit trei din cinci. A mai luat trei azi, printre care Leocadia, o apropiată a lui Tăriceanu, şi i-a facut miniştri. Şi nu s-a mulţumit cu asta. A declarat că, dacă Tăriceanu îi exclude din ALDE pe ăştia trei, o să ia alţi trei tot de la ALDE (îti dai seama ce bătaie e acolo cine să-l tradeze pe Tăriceanu pentru un oscior; vegetarieni, deh). Între timp, disperatul, tot excluzând trădători, şi-a desfiinţat grupul de la Senat.

Bravo, Viorica! Umileşte-l, fată, pe gherţoi”, a scris Sebastian Lăzăroiu pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite