Sebastian Ghiţă a stabilit numele noii formaţiuni politice: Partidul Progres România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Sebastian Ghiţă a anunţat, marţi, la DCNews Live, numele formaţiunii sale politice: Partidul Progres România. Noua formaţiune politică va fi înregistrată la Tribunal pe 1 martie.

Am dat drumul unui sondaj pe Facebook şi au fost mai multe focus-grupuri şi o serie de sondaje. Astăzi, în pole-position pentru denumirea unei structuri şi pentru a începe să strângem semnături este denumirea 'PROGRES'. Aşadar, propunerea mea pentru noua structură va fi să o îndreptăm către ceea ce astăzi denumim «progresism»“, a anunţat Sebastian Ghiţă, la DCNews Live.

Deputatul a precizat că speră să strângă mai mult de 25.000 de semnături, iar la 1 martie noul partid va fi înregistrat la Tribunal. 

„1 martie e o ţintă pentru data când ne vom prezenta la tribunal cu semnăturile şi cu statutul. Şi vom încerca să nu ne prezentăm cu 25.000 de semnături, ci cu un număr mult mai mare, care să ne dea dreptul să sperăm că, în 2016, după ce reuşim să convingem şi câţiva medici în ţară şi câţiva profesori şi câţiva angajaţi din multinaţionale şi câţiva mici capitalişti români să se alăture structurii acesteia şi, când vom pune nişte idei pe piaţă, în momentul acela să fim în stare să luăm 5% şi să intrăm în Parlament", a mai spus deputatul. 

Citeşte şi:

Iliescu, despre Ghiţă: Un băiat de 36 de ani care a adunat avere şi i s-a urcat la cap

Sebastian Ghiţă pregăteşte un nou partid?


Adevărul Live. Sebastian Ghiţă: Cât timp preşedintele PSD stă de-a dreapta tatălui Ion Iliescu nu mă întorc. Dau în scris că Ponta va reforma PSD

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite