Sebastian Ghiţă, despre victoria lui Dragnea: Cei din PSD s-au răzbunat pe Victor Ponta pentru că a pierdut alegerile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Sebastian Ghiţă FOTO Mediafax
Deputatul Sebastian Ghiţă FOTO Mediafax

Deputatul Sebastian Ghiţă, un apropiat al lui Victor Ponta, spune că victoria lui Liviu Dragnea poate fi interpretată în cheia în care social-democraţii s-au răzbunat pe Ponta pentru pierderea alegerilor prezidenţiale.

”Am înţeles că cei din PSD s-au răzbunat pe Victor Ponta pentru că a pierdut alegerile, dar puteau să se abţină. Azi, Ponta a vrut să arate cine nu l-a vrut pe el, cine nu a vrut ca el să ajungă preşedintele României şi cine l-a lucrat ca să nu câştige alegerile din 2016. S-au răzbunat pe Ponta!”, a spus Sebastian Ghiţă la B1 TV.

Ghiţă a mai spus că Dragnea are experienţă, însă a fost o greşeală că cel care a făcut propunerea în persoana lui Dragnea a fost fostul preşedinte Ion Iliescu, pe care a continuat să-l critice. "Îmi pare rău că PSD este astăzi în situaţia aceasta. Sunt convins că Liviu Dragnea a luptat în alegeri pentru Mircea Geoană, Victor Ponta şi la referendum. Cei din PSD l-au apreciat pentru organizare şi rezultate. Ce nu-mi place este că Ion Iliescu a făcut propunerea cu Liviu Dragnea. Putea să se abţină. Iliescu este un nostalgic al Moscovei şi face rău PSD-ului. Nu trebuia să-l propună pe Dragnea. Aceste structuri emanate din decembrie roşu '89, care conduc România, vor dispărea. Astăzi, toţi oamenii tineri ştiu că simbolurile PNL şi PSD, respectiv Quintus şi Iliescu, au colaborat cu Securitatea. Văd că ei conduc congrese şi ei numesc şefi la partide şi candidaţi în funcţii", a precizat Sebastian Ghiţă.

Liviu Dragnea a fost votat, ieri, şef interimar al PSD, cu 65 de voturi favorabile, în timp ce contracandidata sa, Rovana Plumb, a primit doar 18 de voturi. Rezultatul votului de ieri a dovedit, astfel, că Victor Ponta a pierdut sprijinul partidului, care nu l-a urmat în decizia sa de a o susţine pe Rovana Plumb, ci l-a preferat pe Liviu Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite