Sebastian Ghiţă, declaraţie halucinantă: Klaus Iohannis este în pragul demisiei din cauza unui posibil dosar al soţiei sale. Preşedinţia: Nu e vorba de niciun dosar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Sebastian Ghiţă FOTO Mediafax
Deputatul Sebastian Ghiţă FOTO Mediafax

În apărarea sa în faţa colegilor, deputatul Sebastian Ghiţă l-a invocat pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care a spus că urmează să-şi dea demisia din cauza unui dosar al soţiei sale, Carmen Iohannis. În replică, surse prezidenţiale au respins acuzaţiile lui Ghiţă, precizând că nu este vorba de niciun dosar şi nici nu se pune problema unei demisii.

„Vreau sa spunem adevărul: Klaus Iohannis este pragul demisiei din cauza unui posibil dosar făcut soţiei sale. Preşedintele Senatului e ameninţat, pe surse, cu dosare. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, are în lucru două dosare. Foşti Prim Miniştri ai României au fost fie arestaţi, fie trimişi în judecată, fie au dosare în lucru. Şefi de servicii de informaţii au dosare. Procurorul General a fost demis cu un dosar. Şefii tuturor partidelor politice sunt ţinuţi sub ameninţarea dosarelor, inclusiv Vasile Blaga şi Alina Gorghiu. Peste 100 de parlamentari au dosare. Rezultatul: România a pierdut peste 5 miliarde de euro, bani europeni!“, a spus Sebastian Ghiţă, în plenul Camerei Deputaţilor, pentru a-şi convinge colegii să nu permită trimiterea sa după gratii.
 
Surse din Admnistraţia Prezidenţială au declarat, ca răspuns la acuzaţiile lui Sebastian Ghiţă: „Este o inepţie. Nu este vorba de niciun dosar şi nici nu se pune problema unei demisii.

Deputaţii au respins cu 167 de voturi „împotrivă“ şi 121 „pentru“ cererea DNA de reţinere a deputatului Sebastian Ghiţă. 302 deputaţi au fost prezenţi, dar o parte dintre aceştia nu au mers şi să voteze, preferând doar să-şi confirme prezenţa. Deputaţii urmează să voteze solicitarea DNA de arestare a lui Ghiţă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite