Sebastian Cernic: Românii trebuie să scape de PSD dacă vor să trăiască într-o ţară prosperă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Cernic (dreapta), candidat la Senat şi consiier local în Bacău, alături de Lucian Viziteu, noul primar al Bacăului. FOTO Facebook Sebastian Cernic
Sebastian Cernic (dreapta), candidat la Senat şi consiier local în Bacău, alături de Lucian Viziteu, noul primar al Bacăului. FOTO Facebook Sebastian Cernic

Sebastian Cernic, consilier local în CL Bacău şi candidat pentru Senat, susţine că, deşi la ultimele rânduri de alegeri PSD a arătat că a pierdut din forţa electorală, în continuare social-democraţii reuşesc să se impună în mai multe judeţe, printre care şi Bacău.

„România nu mai este condusă de socialiştii de la PSD, însă din păcate există în continuare judeţe întregi controlate de baroni roşii, iar miza acestora este să păstreze acele comunităţi în subdezvoltare. Aceşti baroni au controlat în ultimele decenii viaţa politică, economică şi socială din judeţele lor, iar singurul scop a fost să se îmbogăţească căpuşând banii românilor. De aceea, toate judeţele care au fost controlate de astfel de politicieni se află mult sub potenţialul lor de dezvoltare, iar cele mai clare exemple sunt la Teleorman, Dolj, Olt, Vrancea. În aceste locuri, politicieni precum Dragnea, Vasilescu, Stănescu şi Oprişan şi-au condus judeţele ca pe o feudă”, spune Sebastian Cernic, candidat USR pentru un loc în Senatul României. 

Consilierul local susţine că unul dintre PSD-iştii care reuşesc în continuare să aibă putere la nivel de teritoriu este europarlamentarul Dragoş Benea, fost şef al CJ Bacău timp de mai bine de un deceniu, care ar fi reuşit să-şi impună persoanele apropiate în funcţii cheie ale administraţiei din judeţ. „Singurul mod în care aceşti oameni pot fi opriţi este să îi învingem la urne şi să eliberăm comunităţile noastre de influenţa nefastă a acestor politicieni”, completează Cernic, amintind faptul că în continuare în media apar noi detalii despre firme care câştigă contracte în judeţ şi care au legături cu vechea clasă politică. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite