Schimbări în Parlament: patru noi deputaţi au depus jurământul. Remus Borza nu mai face parte din ALDE

Schimbări în Parlament: patru noi deputaţi au depus jurământul. Remus Borza nu mai face parte din ALDE

Remus Borza

Patru noi deputaţi au depus, luni, jurământul în plenul Camerei, înlocuindu-i pe social-democraţii Constantin Truşcă, Iulian Iacomi, Leonardo Badea şi Adelina Coste. În acelaşi timp, a fost făcut anunţul că deputatul Remus Borza nu mai face parte din grupul ALDE.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei patru noi deputaţi sunt Dumitru Gherman (Bihor), care o va înlocui pe Adelina Coste, decedată luna trecută; Sorinel Marian Vrăjitoru (Călăraşi), care îl va înlocui pe Iulian Iacomi; Claudia Gilia (Dâmboviţa), care îl va înlocui pe Leonardo Badea; şi Alina Teiuş (Mehedinţi), care îl va înlocui pe Constantin Truşcă.

Tot luni, liderul grupului ALDE din Camera Deputaţilor, Varujan Vosganian, a anunţat că Remus Borza nu mai este membru al grupului.

"Vă informăm că de astăzi colegul nostru Remus Borza nu mai face parte din grupul parlamentar ALDE al Camerei Deputaţilor", a declarat Varujan Vosganian în plenul Camerei Deputaţilor.

Deputatul Remus Borza a votat, pe 21 iunie, împotriva moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. El a ţinut atunci să precizeze că se aşteaptă să fie exclus din ALDE în urma acestui vot.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările