Scandal între USR şi PNL. Bulai: Pun beizadele şi susţin un sistem mafiot. O să fim radicali! / Dan Vîlceanu: Lumea nu se aşteaptă de la noi la bălăcăreală publică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian Bulai, unul dintre cei mai mari contestatari ai lui Florin Cîţu. FOTO Inquam Photos / George Călin
Iulian Bulai, unul dintre cei mai mari contestatari ai lui Florin Cîţu. FOTO Inquam Photos / George Călin

USR-PLUS a declarat război PNL-ului atât timp cât îl susţin în continuare pe Florin Cîţu, uitând că sunt parteneri în coaliţia de guvernare. Deputatul Iulian Bulai i-ar reproşat unui lider PNL că „pun beizadele” în funcţii publice, în timp ce Dan Vîlceanu i-a cerut să termine cu „bălăcăreala”.

Preşedintele Comisiei de cultură din Cameră, Iulian Bulai, a arătat care va fi tonul USR-PLUS până în momentul în care PNL va ceda şi îl va înlocui pe Florin Cîţu. „E persoana non grata pentru noi. Nu mai beneficiază de susţinerea noastră. Noi trebuie să guvernăm cu PNl, UDMR şi minorităţile, dar fără Florin Cîţu”, a punctat Bulai, într-o intervenţie la Antena 3. 

Dan Vîlceanu, preşedinte PNL Gorj şi persoană apropiată de Florin Cîţu, a precizat că USR-PLUS îşi poate numi un alt ministru, pentru că e dreptul lor. Afirmaţia lui Vîlceanu l-a înfuriat pe Bulai, care a răbufnit: „România are nevoie de oameni serioşi, care răspund la telefon, care comunică, ca să ieşim din criză. Sunt multe sincope din partea domnului Cîţu. Vom fi mult mai radicali, mult mai fermi”.

Liderul USR-PLUS a subliniat faptul că cei din PNL „pun beizadele în funcţii publice”, cum ar fi situaţia fiicei vitrege a lui Marcel Vela, dar şi că liberalii ar susţine „un sistem mafiot”

„O pui pe fiica lui Vela care nu are nicio competenţă. Ori se schimbă situaţia, ori o să fim mult mai radicali (...) De mafia politică de la Iaşi ce spuneţi?  O să aveţi viaţă grea cu noi”, a continuat Bulai. 

În replică liberalul i-a cerut lui Bulai să înceteze, pentru că, totuşi, sunt parte coaliţiei amândoi: „Lumea nu se aşteaptă de la noi la bălăcăreală publică”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite