Scandal politic. PSD-iştii din Caraş Severin îşi fură calculatoarele între ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al social-democraţilor, Codrin Ştefănescu, a declarat că echipa fostului lider PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, care s-a înscris în partidul lui Victor Ponta, ar fi plecat cu întreaga bază de date cu membrii PSD din judeţ şi cu calculatoarele din sediu. Mai mult, noua conducere a social-democraţilor din Caraş-Severin a fost îndemnată să facă plângeri penale pe numele celor din tabăra adversă.

„Echipa cea mică a domnului Mocioalcă a plecat de la sediul partidului cu calculatoarele şi cu baza de date”, a declarat Codrin Ştefănescu, într-o conferinţă de presă la Reşiţa. „I-am rugat pe cei din conducere inclusiv să facă si plângeri în sensul ăsta. Să facă scrisori ultimative către cei care au plecat cu baza de date. Nu poţi să pleci cu calculatorul şi cu toate informaţiile despre membrii tăi si să mergi cu ele în altă parte. Deci, e un fel de ultimatum pe care îl dăm. Dacă nu înţeleg situaţia asta, în câteva zile vom face plângeri penale”, a adăugat secretarul general al PSD.

De partea cealaltă se află Ion Mocioalcă, deputat care în decmebrie a plecat din PSD şi care acum e secretar general al Pro România. „Ca sa intru în dialog cu Codrin Ştefănescu, ar trebui să cobor sub o limită a decenţei discursului public şi nu-mi este caracteristic! Chiar la nivel de PRM nu pot să mă cobor“, a declarat Mocioalcă pentru un site local, argument-cs.ro

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite