Scandal politic. PSD continuă bruierea PNL. Un pensionar a venit în faţa Violetei Alexandru în timpul conferinţei şi a început să ţipe la ea: Măreşte-mi pensia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violeta Alexandru. FOTO Captură
Violeta Alexandru. FOTO Captură

Conferinţa de presă a Violetei Alexandru şi a lui Ciprian Ciucu a fost întreruptă de un pensionar agresiv, despre care liberalii spun că ar fi membru PSD. Pensionarul a ţipat către reprezentanţii PNL să-i mărească pensia, făcându-i pe aceştia criminali. Mai mult, pensionarul agresiv a avut şi mai multe cuvinte jignitoare la cei din jur.

„Ciminalilor!”, s-a auzit în tn timp ce Violeta Alexadru vorbea la o conferinţă de presă organziată de Ciprian Ciucu, candidatul PNL la Sectorul 6.  „Măreşte-mi pensia!”, i-a cerut pensionarul în timp ce ţipa la Violeta Alexandru. 

„PSD se foloseşte de necazurile oamenilor”, a declarat Alexandru, în timp ce pensionarul nemulţumit în continuare striga la aceasta. „Nu-i adevărat! Minciuni! Chemaţi Poliţia”, a răspuns pensionarul.

„Îmi dai banii tu?”, a întrebat-o pensionarul pe ministrul Muncii. Un cetăţean i-a spus celui care ţipa că ar trebui să-i fie ruşine, iar acesta i-a răspuns ironic că nu are de ce, iar pe alte persoane le-a jignit.

„Părerea mea e că ce s-a întâmplat aici a fost orchestrat de PSD. Au trecut la oemnii din categoria celor greu încercaţi”, a declarat Violeta Alexandru. „E grobian ce face PSD”

„Eu am confirmarea verbală. PSD Sector 6 şi Gabriel Mutu sunt cei care s-au ocupat de bruiere.”,a subliniat Ciucu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite