Scandal în PNL. Mihai Voicu l-a certat  pe Ovidiu Raeţchi pentru că i-a invitat pe tinerii din stradă să se înscrie în PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce deputatul liberal Ovidiu Raeţchi i-a invitat pe tinerii care protestează în stradă în aceste zile să se înscrie în PNL, colegul său de partid Mihai Voicu l-a contrat, spunând că în partid nu trebuie promovaţi tinerii din stradă, ci tinerii din partid. De asemenea, Mihai Voicu a atacat-o pe Alina Gorghiu, fost şef al PNL.

„Cu o clasă politică bine-intenţionată şi curată, episoade care ar fi putut marca România pentru următorii 10 ani cum a fost Marţea Neagră sau cum se anunţă a fi ordonanţele graţierii, nu ar mai fi avut loc. Este esenţial pentru procesul de modernizare şi reformă internă al PNL ca tineri din societatea civilă să devină membri de partid şi, pe termen mediu şi lung, să dorească să acceadă în forurile de conducere ale partidului. Convenţia PNL va reprezenta o nouă oportunitate pentru ca tinerii din partid să arate cum pot contribui la relansarea partidului şi la opoziţia fermă, tranşantă, argumentată la PSD”, a spus Ovidiu Raeţchi, potrivit unui comunicat de presă.

Replica lui Mihai Voicu nu a întârziat să apară, el criticând invitaţia lui Ovidiu Raeţchi către tinerii din stradă. "S-a făcut apel la soluţia miraculoasă Dacian Cioloş şi acesta şi - a bătut joc de noi în campania electorală. Am căutat obsesiv "oameni noi" pe listele parlamentare, dar prin "noi" am înţeles din afara partidului, prieteni de familie sau orice alt criteriu, ignorând resursele propriului partid, munca şi expertiza unor oameni care au muncit pentru şefi şi şefuleţi care s-au considerat eterni şi au tratat listele parlamentare ca pe o listă de invitaţi la nuntă", a scris Voicu pe Facebook.

Şi Claudia Benchescu, preşedinta Cluburilor Studenţeşti Liberale, soţia lui Mihai Voicu, a preluat mesajul soţului său: “Cand faci propuneri in afara partidului poate ar trebui sa te uiti si ce ai la tine in casa..si poate colegul Ovidiu Alexandru Raetchi cu umilinta si respect, sa se indrepte si spre tinerii sai colegi din partid. Cu siguranta orice partid are nevoie constant de forte proaspete. PNL a fost intotdeauna un partid deschis si am increderea ca asa va ramane. Dar sa nu uitam sa ii pomenim si pe cei care au fost, sunt si vor fi alaturi de partid in toate campaniile, care au profesii si cariere si care au fost omisi in a fi promovati”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite