Scandal în Parlament. Un senator, acuzat că locuieşte în biroul său de la Senat. „Stăteam si pregăteam materialele de plen şi vine colegul şi mă omoară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul Ioan Iovescu, acuzat că ar fi dormit în unele nopţi în Parlament. FOTO Arhivă Adevărul
Senatorul Ioan Iovescu, acuzat că ar fi dormit în unele nopţi în Parlament. FOTO Arhivă Adevărul

Senatorul UNPR Ioan Iovescu, recent trecut de la UNPR la PSD, a fost acuzat de foştii săi colegi de grup că mult timp acesta a dormit în biroul de la grupul progresiştilor.

Între senatorii Ioan Iovescu şi Constantin Popa, până de curând colegi în UNPR, a izbucnit cearta odată cu dezertarea primului din tabăra progresistă. Pentru că Iovescu nu dorea să îşi strângă lucrurile din birou, Popa a chemat presa pentru a arăta că Iovescu se îşi adusese lşa muncă mai multe schimburi de haine, un fier de călcat, parfumuri şi numeroase produse de igienă. În plus, într-un birou se aflau numeroase sticle goale şi resturi de mâncare. 

Cei de la UNPR susţin că Iovescu dormea şi locuia practic la biroul din Senat, asta deşi el primeşte diurna, ca orice senator, pentru a-şi achiziţiona locuinţă la hotel.

Potrivit stiripesurse.ro, Popa i-a aruncat trolerul lui Iovescu pe uşă şi l-a înjurat. Aceeaşi sursă susţine că Iovescu ar fi spus că a fost ameninţat cu moartea de fostul coleg UNPR-ist.  

Iovescu a recunoscut faptul că a mai dormit în biroul său, însă neagă că ar fi făcut din aceasta un fel de locuinţă permanentă pentru perioada petrecută în Bucureşti. „Stăteam si pregăteam materialele de plen şi vine domnul coleg şi mă omoară, să mă ia la bătaie şi am fugit repede afară şi mi-a luat haina de aici şi mi-a aruncat-o afară pentru că eu aş fi plecat din grupul UNPR”, a explicat senatorul Ioan Iovescu. 

Birou Ioan Iovescu FOTO stiripesurse.ro

Imagine din biroul lui Iovescu. Sursă foto: stiripesurse.ro

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite