Scandal în Parlament. Doi deputaţi, aproape de bătaie. „După ce l-a premiat Sputnik pentru serviciile aduse ruşilor, azi a sărit la scandal“

Scandal în Parlament. Doi deputaţi, aproape de bătaie. „După ce l-a premiat Sputnik pentru serviciile aduse ruşilor, azi a sărit la scandal“

Liviu Pleşoianu (PSD) e acuzat de Ionuţ Moşteanu (USR) că a sărit la bătaie. FOTO Inquam Photos

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu şi USR-istul Ionuţ Moşteanu  s-au certat din cauza activităţii CNA, instituţie care a fost acuzată că nu acţionează corespunzător pentru sancţionarea derapajelor televiziunilor, discuţia ajungând să escaladeze, după ce social-democratul a mers nervos la reprezentantul USR.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vedeţi, oricum s-a votat bugetul şi presa independentă este supusă unui atac, deoarece de la Serviciu Român de Informaţii şi de la alte servicii au fost reduse bugetele. Este un atac împotriva presei independente, şi atunci să mai vii şi cu amenzi din partea CNA deja e prea mult!” - a afirmat ironic deputatul PSD, după care s-a îndreptat spre banca sa, potrivit stirileprotv.ro. 
 
Însă pe drumul spre grupul său s-a răzgândit şi a mers nervos spre deputatul Ionuţ Moşteanu, cei doi dând impresia că sunt gata să se bată. După câteva secunde în care cei doi au avut schimburi de replici neprinse pe înregistrările audio, colegii din partidele lor au mers să îi despartă. 
 
Liviu Pleşoianu a plecat pentru moment din zona deputaţilor USR, apoi a revenit acesta continuând replicile cu alţi reprezentanţi ai formaţiunii conduse de Dan Barna. 
 
FOTO Pro TV

Tot conflictul a început de la poziţionările politice în ceea ce priveşte sancţiunile date de CNA. „Papiţoiul Pleşoianu de la PSD nu ştie cum să mai iasă în evidenţă să mai facă şi el o ştire. După ce l-a premiat Sputnik pentru serviciile aduse ruşilor, după ce şi-a anunţat candidatura pe prezidenţiale azi a sărit la scandal în plen când i-am zis că nu numai Realitatea are datorii la stat, ci şi Voiculescu, acţionarul Antenelor. Eu îl înţeţeg că e o perioadă grea şi stresantă să fii parlamentar PSD în România şi să te înjure toată lumea. Dacă e stresat, îi recomand o vacanţă. Sau mult magneziu + B6"“, a scris Ionuţ Moşteanu pe Facebook. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: