Scandal în miezul nopţii la sediul PSD, cu Gabriela Firea şi Marian „Ceauşescu“. Primarul Capitalei spune că „va dezvălui“ cine îl plăteşte pe protestatar VIDEO

Scandal în miezul nopţii la sediul PSD, cu Gabriela Firea şi Marian „Ceauşescu“. Primarul Capitalei spune că „va dezvălui“ cine îl plăteşte pe protestatar VIDEO

Foto INQUAM Photos

Proaspăt reînscăunată la şefia PSD Bucureşti, Gabriela Firea a avut azi-noapte, după şedinţa CEx aL PSD, un schimb de replici cu protestatarul Marian „Ceauşescu“. Primarul Capitalei a anunţat că va face publice informaţii despre cine îl plăteşte ca să o denigreze.

UPDATE 19.50 Primarul Capitalei l-a primit, miercuri, în audienţă pe Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu”, pentru a discuta propunerile acestuia privind comemorarea eroilor Revoluţiei.
      

„Sunteţi o persoană care vă faceţi de râs şi v-am dat şi în judecată. Cine v-a plătit să veniţi aici? Vă spun eu cine v-a plătit. Vreţi să vă spun. Dar ce credeţi că ne e frică de un domn care vine şi ţipă la noi. E o persoană certată cu legea, care a venit în faţa casei mele şi i-am făcut şi plângere. Eu ştiu foarte bine de cine e plătită această persoană. E plătită chiar de cineva care s-a aflat pe lista de la europarlamentare a unui partid politic. Voi face această dezvăluire“, a strigat destul de iritată Gabriela Firea.

      
Marian Moroşanu este cunoscut pentru protestele puse în scenă, adesea cu ţintă directă la diverse personalităţi din PSD. Pe 3 martie 2019, câţiva protestatari, între care se afla şi „Ceauşescu“, s-au prezentat la casa fostului preşedinte Ion Iliescu, pentru a-i ura de ziua lui „La mulţi ani cu executare“. Manifestanţii i-au adus atunci cadou un pat de penitenciar şi o pereche de cătuşe. Altădată, aceiaşi protestatari au montat un vas de WC pe sigla PSD de la sediul din Bucureşti al partidului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările