Scandal între Firea şi ministrul Costel Alexe: „Mutaţi-vă din Bucureşti, dacă nu vă place Bucureştiul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Mediului, Costel Alexe, şi primarul general Gabriela Firea au avut, marţi seară, un schimb de replici dur cu privire la poluarea din Capitală, cel dintâi reproşându-i că Primăria Generală nu a luat măsuri pentru îmbunătăţirea calităţii aerului. „Mutaţi-vă din Bucureşti, dacă nu vă place în Bucureşti”, a fost răspunsul reprezentantei PSD.

„Sunt revoltat. Ministerul poartă o corespondenţă şi i-am pus în vedere Primăriei Capitalei de fiecare dată că trebuie să se preocupe să identifice soluţii pentru că Bucureştiul astăzi produce un milion de tone de deşeuri pe an din cele 6 pe care le produce România”, a declarat ministrul Mediului, Costel Alexe, la Antena3, potrivit Mediafax. 

În replică, primarul general Gabriela Firea a spus că Primăria Capitalei a luat măsuri pentru imbunătăţirea calităţii aerului.

„E foarte rău că un ministru nu ştie ce se întâmplă în Bucureşti. (...) Mutaţi-vă din Bucureşti, dacă nu vă place în Bucureşti!”, a fost reacţia Gabrielei Firea, după ce Alexe a punctat faptul că bucureştenii respiră aer poluat. 

„Noi să ne mutăm din Bucureşti, doamnă? Dumneavoastră ar trebui să aveţi o administraţie performantă”, a fost replica lui Costel Alexe. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite