Scandal în direct între un fost ministru PSD şi un lider PNL: Hoţilor! Nu vă e ruşine! Aţi stat şapte ani la guvernare şi vorbiţi tot de Boc!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax / Andreea Alexandru
FOTO Mediafax / Andreea Alexandru

Vicepreşedintele PNL Florin Roman şi Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei, au avut un schimb de replici foarte dur după ce social-democratul a declarat că probleme privind transportul şcolar sunt din caza Guvernului Boc. Premierul Boc nu mai e în funcţie de şapte ani.

Întreg scandalul dintre cei doi parlamentari a început după ce Florin Roman i-a amintit lui Liviu Pop că prin o ordonanţă dată de Viorica Dăncilă au început problemele privind transportul şcolar. În replică, Liviu Pop a subliniat că Guvernul Boc e de vină, cu toate că actualul primar al Clujului nu mai e în funcţia de prim-ministru de şapte ani şi jumătate. 

„Nu vă mai săturaţi. Boc a plecat de şapte ani. PSD a stat la guvernare şapte ani. Aţi fost plecat pe lună. Nu cred. Aţi fost ministru”, i-a transmis vicepreşedintele Florin Roman. 

Liviu Pop a continuat să amintească de măsurile lui Emil Boc, ceea ce l-a făcut pe Roman să-i transmită că PSD-iştii s-au comportat ca nişte hoţi. 

„Hoţilor! Nu vă e ruşine! O să scoatem la suprafaţă toate fărădelegile făcute de dumneavoastră!”, a completat Roman.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite