Sărbători de Iarnă cu Ponta şi Udrea pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea şi-a postat o galerie foto pe Facebook, intitulată "La munte încă este zăpadă"
Elena Udrea şi-a postat o galerie foto pe Facebook, intitulată "La munte încă este zăpadă"

Atât prim-ministrul României, Victor Ponta, cât şi fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, au ales să-şi petreacă sărbătorile de iarnă la munte, în peisaje care le taie răsuflarea şi îi umple de energie pentru noul an.

image

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a postat un mesaj, însoţit de mai multe fotografii din zăpadă şi de impresii de vacanţă, de la munte, pe pagina sa de Facebook:

"Am ajuns la munte. Este multă zăpadă şi sunt mulţi turişti. Nu am fost în Elveţia până acum, dar cred că peisajele carpatine sunt mai frumoase. Cu brazii albi de zăpadă şi crestele albastre, munţii noştri îţi taie răsuflarea. Pârtiile sunt pline de schiori. Dar oare cum să ne bucurăm de toate acestea fără infrastructură? Fără telegondole, telescaune şi teleski-uri?

Cineva trebuie să se ocupe să avem şi noi staţiuni montane la standarde moderne! Sau plecăm toţi în Austria, Franţa şi mai nou, Bulgaria!”


 

Premierul Victor Ponta a plecat, de asemenea, în vacanţa de sărbători. Prim-ministrul a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu cei doi copii ai săi, intitulată "Recharging the batteries!" (n.r.- reîncărcându-mi bateriile)

victorpontamunte

Victor Ponta, alături de copiii săi FOTO Facebook 

Şi şeful statului, Traian Băsescu, îşi petrece Crăciunul tot la munte, la Predeal, alături de soţia sa. Lipsit de griji, pe care le-a lăsat la Guvern, Traian Băsescu le-a transmis românilor să se distreze, pentru că viaţa nu trebuie petrecută numai în certuri şi tensiuni.

basescusnowmobil
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite