Săftoiu: Listele PNL pe Bucureşti vor respecta algoritmul de 52% pentru PNL, 48% PDL, aşa cum s-a stabilit la fuziune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PNL Bucureşti, Adriana Săftoiu, a declarat, joi, pentru News.ro, că listele de candidaţi pe Bucureşti la alegerile parlamentare vor ţine cont de algoritmul stabilit în momentul fuziunii, şi anume 52% candidaţi din partea liberalilor şi 48% din partea fostului PDL.

Săftoiu a precizat că decizia privind acest procent de prezenţă pe listele la parlamentare a fost stabilit în momentul fuziunii celor două partide.

Adriana Săftoiu a menţionat că definitivarea listelor pe Bucureşti la parlamentare se va face la începutul lunii octombrie, aşa cum a anunţat deja public conducerea partidului.

Între timp, după finalizarea alegerilor interne la nivelul sectoarelor Capitalei, filialele au primit sarcina de a se mobiliza pentru pregătirea strategiei de campanie pentru alegerile parlamentare. 

Alegerile pentru şefia PNL Sector 2 s-a transformat, miercuri seară, într-un scandal, unul dintre cei doi candidaţi, Romeo Pop, acuzându-o pe Anca Boagiu că a închis sediul partidului şi mută baza de date într-un hangar, iar Boagiu vorbind despre „agenda personală” a unora din partid. Prim-vicepreşedintele Adriana Săftoiu a afirmat că ceea ce se întâmplă e un „spectacol dizgraţios”, care arată că fuziunea celor două partide nu a avut loc.

Citeşte şi: 

Alegeri cu scandal la PNL Sector 2. Boagiu, realeasă preşedinte de filială. Săftoiu a acuzat un „spectacol dizgraţios“ 

Anca Boagiu a fost realeasă, miercuri seară, în funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Sector 2 cu 379 de voturi „pentru“ şi 16 voturi „împotrivă“, însă şedinţa a fost tensionată. Scandalul din sală făcând-o pe Adriana Săftoiu să spună că ceea ce se întâmplă între aripa PNL şi PDL este un „spectacol dizgraţios“.

Oamenii lui Blaga deschid lista PNL pentru Capitală 

Liberalii vor deschide listele PNL la Bucureşti cu doi oameni apropiaţi de copreşedintele Vasile Blaga, Cătălin Predoiu la Senat şi Adriana Săftoiu la Camera Deputaţilor, potrivit unor surse politice.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite