Roxana Paţurcă: Se ştia în grupul  PSD încă de dimineaţă că moţiunea nu va trece pentru că nu se va face cvorumul. Trec la PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roxana Paţurcă
Roxana Paţurcă

Senatoarea Roxana Paţurcă, exclusă din PSD pentru că a absentat de la dezbaterea moţiunii de cenzură, a declarat într-un interviu acordat presei locale că se ştia în grupul parlamentar PSD încă de luni dimineaţă că moţiunea nu va trece pentru că nu se va face cvorumul, întrebându-se ce rost are să pretindem că trecea dacă ea ar fi fost prezentă. De asemenea, a anunţat că va trece la PNL

”Haideţi să vă spun ceva! Se ştia în grupul nostru parlamentar, încă din dimineaţa acelei zile, că moţiunea nu va trece pentru că nu se va face cvorumul. Motivul este simplu: PSD pierduse deja sprijinul formaţiunilor care îi asigurau majoritatea în Parlament, aşa cum s-a văzut. În aceste condiţii, ce rost are să pretindem acum că moţiunea ar fi trecut dacă eram eu prezentă în sală?”, a declarat Paţurcă, într-un interviu pentru atitudineadincalarasi.ro.

Ea afirmă că a aflat din presă că a fost exclusă din PSD şi că nu i s-a oferit nicio explicaţie.

Întrebată dacă va trece la PNL, ea a răspuns: ”Cu siguranţă”. ”Voi fi în campanie alături de soţul meu la Borcea, primar PNL”, a adăugat Roxana Paţurcă.

Roxana Paţurcă, exclusă din PSD pentru că a trădat la moţiunea de cenzură, a trecut la PNL chiar a doua zi. În urmă cu trei ani, Paţurcă îi închina ode lui Liviu Dragnea, pe care îl numea „Şef” cu majusculă. Soţul Roxanei Paţurcă e primar PNL în Călăraşi. Împreună formează o familie liberală întemeiată pe traseism politic şi oportunism.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite