Rovana Plumb: Instigarea la revoltă a Opoziţiei şi a preşedintelui Iohannis pentru dărâmarea Guvernului a condus la divizarea societăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene şi preşedinte al OFSD, a declarat, sâmbătă, că este împotriva actelor de violenţă extremă care au avut loc pe 10 august în Piaţa Victoriei şi a lansat un atac dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, despre spune că ar fi unul dintre vinovaţii pentru divizarea societăţii.

„Toată această situaţie a fost generată şi propagată de mesajele şi acţiunile de incitare la nesupunere civică şi haos transmise în spaţiul public de liderii şi reprezentanţii partidelor din Opoziţie. Resping cu fermitate orice agresiune împotriva unei femei care îşi făcea datoria de a asigura protecţia protestatarilor paşnici. Totodată, condamn toate încercările domnului preşedinte Iohannis şi ale partidelor din Opoziţie pentru divizarea cetăţenilor, sfidarea ordinii publice, dezinfomarea şi instigarea  de a pune presiune pe membrii Guvernului“, a declarat Rovana Plumb, potrivit unui comunicat de presă.

Organizaţia Femeilor Social Democrate „dezaprobă categoric actele de violenţă care au deturnat demonstraţia din 10 august 2018 şi face un apel către preşedintele Klaus Iohannis şi liderii Opoziţiei să înceteze cu afirmaţiile iresponsabile pentru că România are nevoie de normalitate şi stabilitate. Puterea se câştigă prin vot democratic şi nu prin alte mijloace nedemocratice şi prin violenţă“, potrivit aceleiaşi surse.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite