Rovana Plumb: Dacă Dăncilă va candida, cu siguranţă Organizaţia de Femei a PSD va vota pentru ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rovana PLumb, alături de Viorica Dăncilă.FOTO Facebook
Rovana PLumb, alături de Viorica Dăncilă.FOTO Facebook

Rovana Plumb a declarat, luni, la ieşirea de la Biroul Permanent Naţional, că, în eventualitatea în care premierul Viorica Dăncilă va candida pentru funcţia de preşedinte a PSD, Organizaţia de femei o va vota „cu siguranţă”.

Rovana Plumb a adăugat că în perioada următoare va avea o reuniunie a organizaţiei de femei a PSD, pentru sabilirea calendarului de acţiuni până la Congresul din 29 iunie. „Vom avea în perioada următoare o reuniune a Comitetului Executiv al organizaţiei de femei – perioada următoare însemnând săptămâna viitoare dată care va fi anunţată public pentru a stabili calendarul de acţiuni până la Congres, în funcţie de deciziile care se vor lua astâzi în Biroul Politic Permanent privind delegaţiile, un număr mai mare de delegate la Congres în conformitate cu prevederile statutare dar şi a faptului că organizaţia de femei reprezintă 45% din numărul total de colege şi colegi pe care îl reprezintă PSD.”, a declarata Plumb.

Întrebată dacă reprezentarea femeilor o va ajuta pe Premierul Viorica Dăncilă, Rovana Plumb a răspuns: „Dacă doamna Viorica Dăncilă va candida la funcţia de preşedinte al PSD cu siguranţă Organizaţia de femei pe care o cunoaşteţi, întotdeauna unită şi solidarăm, cu siguranţă va vota pentru doamna Viorica Dăncilă”.

Aceasta a făcut un portret al viitorului preşedinte al partidului, adăugând că Viorica Dăncilă „va face faţă” în eventualitatea în care va fi aleasă. „Noul preşedinte al PSD trebuie să fie o persoană puternică, o persoană fermă, o persoană care să ştie clar care sunt paşii următori pentru Partidul Social Democrat, partid format din noi, toţi membrii, care am înţeles, votul dat pe 26 mai, se anal

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite