Romaşcanu, după ce a fost vulgar cu presa: Prea multă lume a ridicat piatra!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu, suspendat din calitatea de purtător de cuvânt al partidului după ce a folosit un limbaj vulgar la adresa presei afirmă că ”prea multă lume a ridicat piatra”.

”Prea multă lume a ridicat piatra...Dacă 10% dintre cei care şi-au exprimat blamul ar face ceea ce predică, lumea ar arăta altfel. De ce, totuşi, nu arată altfel? PS -  Ceea ce fac e din convingere, inclusiv legea de mai jos. O public ca minimă dovadă a respectui meu pentru presă. E prima oară când o menţionez, nu-mi datorează nimeni, nimic. Doar eu vouă: scuze”, a scris Romaşcanu pe Facebook, prezentând ştirea difuzată de Pagina de Media cu privire la modificările pe care el le-a propus la Ordonanaţa ”Bani pentru presă” după întâlnirile cu reprezentanţii mass media, modificări printre care se numără preţuri mai mari pentru TV, dar şi pentru online, prelungirea campaniei de informare iniţiate de Guvern şi interdicţia de a face concedieri pe durata acesteia.

Lucian Romaşcanu a fost suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD după ce vineri a fost înregistrat folosind un limbaj vulgar la adresa jurnaliştilor. El şi-a cerut şi atunci scuze.

„Azi (vineri - n.r.), înaintea conferinţei de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret. În contextul plecărilor din partid am avut o reacţie exagerată care, totuşi, fiind în SPAŢIU PRIVAT şi într-o CONVERSAŢIE PRIVATĂ, n-ar fi trebuit să fie făcută publică. A fost făcută publică şi, în consecinţă, îmi prezint SCUZELE de rigoare”, a scris Lucian Romaşcanu pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite