Robert Negoiţă, la un pas de a fuziona cu PSD. Ce spune despre Gabriela Firea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea şi Robert Negoiţă, Primarul Sectorului 3  FOTO: Mediafax
Gabriela Firea şi Robert Negoiţă, Primarul Sectorului 3  FOTO: Mediafax

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, ar putea reveni în PSD printr-o posibilă fuziune a partidului său, Bucureşti 2020, cu PSD. Aceasta ar putea fi singura modalitate legală de întoarcere a sa în formaţiunea social-democrată fără să-şi piardă mandatul de primar, a declarat edilul, vineri.

„Eu sunt membru al altui partid, dacă părăsesc partidul, pierd mandatul. Am stabilit paşii pe care-i avem de parcurs (…) E foarte posibilă (fuziunea dintre Partidul Bucureşti 2020 şi PSD – n. red.), discuţia a fost în acest sens. Fuziunea nu poate avea loc înainte congresului PSD, e nevoie de un congres în acest sens”, a declarat Negoiţă pentru Digi24.

Robert Negoiţă a spus că a avut o discuţie „foarte serioasă” despre acest demers cu Marcel Ciolacu, Paul Stănescu şi Vasile Dâncu.

„Am avut o discuţie cu preşedintele partidului, cu secretarul general şi cu preşedintele Consiliului Naţional, dar şi cu alţi colegi. Putem gândi un proiect de reformare, ceva serios (…) Am avut o discuţie foarte serioasă cu cei trei, în care am avut impresia că lucrurile sunt foarte clare”, a precizat el.

Mai mult, revenind la  conflictul cu Gabriela Firea, care a transmis că se opune cu toată fermitatea revenirii lui Negoiţă în PSD, primarul Sectorului 3 a spus că el nu îşi doreşte un război cu nimeni.

„Nu-mi doresc să intru în război cu nimeni, nu sunt conflictual. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fim de acord toţi cu toţi, fără să avem obiecţii. Uneori se întâmplă să avem principii diferite. Mă rog, unii avem principii, alţii nu”, a precizat el.

Învârtind cuţitul în rană, Negoiţă a făcut câteva afirmaţii la adresa Gabrielei Firea, după cum urmează:

„Eu sunt cel care a adus-o pe Gabriela Firea în politică şi în PSD. Eu am promovat-o pe Gabriela Firea Senator, doar ce intrase în partid. Eu am pus-o pe listă la Senat. Eu m-am dat la o parte pentru ca Gabriela Firea să fie preşedinte la PSD Bucureşti. Nu văd ce ar putea avea Gabriela Firea împotriva mea. Dar cărările domnului sunt încurcate”, a mai adăugat Robert Negoiţă, conform G4media.ro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite