Roberta Anastase: "Adrian Năstase are dorinţa extraordinară de a conduce ceva. Mă voi ocupa de acest lucru"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a ţinut să lămurească confuzia creată de şedinţa Biroului Permament desfăşurată astăzi.

Anastase a a sigurat că există un singur Birou Permanent al Camerei Deputaţilor, care s-a reunit la ora 9.30.

Este o confuzie care văd că s-a creat de azi-dimineaţă. Există un singur Birou Permament al Camerei Deputaţilor, a subliniat Roberta Anastase.

Ieri am primit o solicitare pentru convocarea Biroului Permanent la ora 9.00, am spus că este normal să aibă loc la ora 9.30. Biroul Permament s-a desfăşurat. O parte din deputaţi au venit, o parte nu au apărut la şedinţă, a ţinut să precizeze aceasta.

Reprezentanţii PSD Adrian Năstase, Georgian Pop, Valeriu Zgonea şi Mircea Duşa au fost primii care au venit la şedinţa Biroului permanent al Camerei, în condiţiile în care ei au fost cei care au convocat această şedinţă.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Adrian Năstase, le-a spus jurnaliştilor că şedinţa Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, nu s-a ţinut din cauza unei "neînţelegeri" între PSD şi PNL, având în vedere că liberalii nu ajunseseră la şedinţă.

Dacă dl. Adrian Năstase doreşte ceva, o să am grijă să îl pun mai des să conducă declaraţii politice. Văd că Dl Năstase are dorinţa extraordinară de a conduce ceva. Mă voi ocupa de acest lucru, a replicat Roberta Anastase.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite