Robert Sighiartău: O primă victorie. Supraaccciza la carburanţi şi supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate

Robert Sighiartău: O primă victorie. Supraaccciza la carburanţi şi supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate

Robert Sighiartău FOTO Dorin Constanda

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a anunţat marţi, pe Facebook, că în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor s-a votat pentru eliminarea supraaccizei la carburanţi şi supraimpozitarea contractelor part-time. Acestea mai trebuie să treacă şi de votul final în plenul Camerei, însă Sighiartău subliniază că „sigur vom fi victorioşi şi acolo”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am înregistrat o primă mare victorie în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor: Supraacciza la carburanţi şi supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate!

Urmează bătălia şi votul final în plenul Camerei. Sunt sigur că vom fi victorioşi şi acolo.

Românii trebuie să scape de supraacciza oneroasă la carburanţi şi de supraimpozitarea muncii part-time. Ar fi unele dintre cele mai bune veşti de sărbătorile de iarnă”, a scris Robert Sighiartău pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: