Robert Sighiartău, şeful de campanie al PNL pentru europarlamentare. Ce fost lider cu greutate mai râvnea la această poziţie

Robert Sighiartău, şeful de campanie al PNL pentru europarlamentare. Ce fost lider cu greutate mai râvnea la această poziţie

Robert Sighiartău. FOTO Eduard Enea

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, va fi şeful de campanie al formaţiunii pentru alegerile europarlamentare din  mai, potrivit unui vot dat în Biroul Executiv al formaţiunii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Biroul Executiv al PNL a votat în unanimitate desemnarea deputatului Robert Sighiartău în funcţia de şef de campanie pentru alegerile parlamentare. Sighiartău este deputat la primul mandat, iar din iunie 2017 este secretar general al PNL. 
 
Secretarul general al PNL este liberalul care a venit cu amendamentul prin care au crescut alocaţiile copiilor. În cadrul dezbaterilor pe buget acesta a avut contre dure cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea. 
 
Potrivit unor surse politice, poziţia de şef al campaniei pentru europarlamentare era dorită şi de Vasile Blaga, politician care şi-a depus şi candidatura pentru un loc pe lista pentru Parlamentul European.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: