Robert Sighiartău, după ironizarea lui Halep în revista Charlie Hebdo: E o jignire grosolană adusă românilor şi campioanei Halep

Robert Sighiartău, după ironizarea lui Halep în revista Charlie Hebdo: E o jignire grosolană adusă românilor şi campioanei Halep

Robert Sghiartău, secretar-general al PNL. FOTO Eduard Enea

Secretarul-general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat, joi, faptul că modul cum au ironizat-o francezii de la revista Charlie Hebdo e „o jignire grosolană“ şi nu arată că au umor, ci „prost gust.

Ştiri pe aceeaşi temă

Robert Sighiartău a fost primul din rândul liberalilor care a reacţionat după ce francezii de la Charlie Hebdo au ironizat-o pe Simona Halep, noua campioană de la Roland Garros. „E o jignire grosolană adusă românilor şi campioanei Simona Halep. Nu e nici umor, nici caricatură. Este prost gust“, a declarat secretarul-general al PNL pentru „Adevărul“.  
 
Publicaţia franceză Charlie Hebdo a publicat într-o ediţie recentă o caricatură a unei „românce care câştigă Roland-Garros“, cu referire evidentă la Simona Halep.  „O româncă câştigă Roland-Garros. Sportiva: „Fier vechi, fier vechi!“, se arată în descriere. 
 
O altă reacţie a venit de la fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu. Acesta a atras atenţia asupra insultelor la adresa românilor încă de acum 10 zile şi a subliniat acum faptul că ar trebui să existe o reacţie şi a guvernanţilor de la Bucureşti pe acest caz. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: