Robert Sighiartău: „Încă o victorie pentru copiii României! Alocaţiile copiilor vor creşte anual din ianuarie 2020”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Sighiartău. FOTO Dorin Constanda
Robert Sighiartău. FOTO Dorin Constanda

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat că din ianuarie 2020 alocaţiile copiilor vor creşte anual. Liberalul a fost cel care a iniţiat şi a reuşit să treacă de Parlament în februarie dublarea alocaţiilor pentru cei mici.

„Am reuşit ! Încă o victorie pentru copiii României ! Alocaţiile copiilor vor creşte anual din ianuarie 2020. Parlamentul României a votat în unanimitate propunerea mea legislativă de indexare a alocaţiilor de stat pentru copii cu rata inflaţiei. Din 2020, anual, alocaţiile vor creşte pentru a acoperi inflaţia şi pentru a le asigura copiilor o alocaţie cât mai decentă”, a anunţat secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, după ce a trecut de Parlament proiectul de lege iniţiat de el. 

„Mă bucur că am reuşit să duc până la capăt cele două proiecte. A fost greu dar s-a terminat cu bine.Mulţumesc tuturor părinţilor şi copiilor pentru susţinere!”, completat liberalul. 

De numele lui Robert Sighiartău se leagă şi dublarea alocaţiilor pentru copii, schimbare legislativă care a avut loc în februarie. Atunci s-a reuşit majorarea alocaţiilor de la 84 de lei la 150 de lei pentru copiii de peste 2 ani, iar cei sub această vârstă să beneficieze de o alocaţie de 300 de lei, nu de 200 de lei.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite