Robert Negoiţă: Iubita domnului Dragnea era permanent la partid şi dădea ordine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Negoiţă FOTO Captură
Robert Negoiţă FOTO Captură

Primarul PSD al Sectorului 3 Robert Negoiţă a dat de înţeles, în cadrul unei emisiuni de la Digi24, că Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, era cea care conducea PSD şi că Viorica Dăncilă a fost numită în funcţia de premier „tocmai ca să nu înţeleagă mare lucru”.

Negoiţă a afirmat că în epoca Liviu Dragnea deciziile din CEx-urile informale ale partidului se luau „la ciorbă” şi că fostul lider îi schimba pe liderii din teritoriu după cum dorea el.

„Toată perioada Liviu Dragnea a fost aşa. Eu am fost invitat în astfel de întâlniri, le-am considerat total neprincipiale şi n-am mai participat, ba dimpotrivă m-am şi poziţionat împotriva lui Liviu Dragnea. Am considerat incorect. Nu am fost niciodată al Scroviştea. Am auzit că se întâlneau acolo şi stabileau ce trebuie să se întâmple în şedinţele oficiale, cele statutare. Erau mulţi, dar îi chemau aşa pe grupuri”, a mărturisit Negoiţă la Digi24.

Acesta a dat apoi de înţeles că iubita lui Liviu Dragnea dădea şi ea ordine în partid.

„Iubita domnului Dragnea, nu ştiu să fi fost în conducerea partidului, dar am înţeles că era permanent acolo şi dădea dispoziţii pe acolo. N-am auzit. Repet, n-am fost niciodată acolo”, a adăugat primarul.

Negoiţă a precizat apoi că Viorica Dăncilă nu a fost numită premier pentru a conduce şi că un caracter puternic nu ar fi putut supravieţui atât de mult sub Dragnea.

„În această situaţie sunt pesimist: 1 - cea mai corectă variantă pentru România şi pentru PSD era ca pe 26 seara PSD să intre în opoziţie. Implementarea normalităţii. 2 - ce echipă este acum la conducerea PSD... doar un argument: doamna Dăncilă nu a fost pusă prim-ministru pentru a conduce. Tocmai, ca să nu înţeleagă mare lucru. De aceea am şi votat împotrivă, cu tot respectul. O respect ca om, ca pe mama mea“, a adăugat primarul sectorului 3. „N-ajungi specialist peste noapte. Nu cred treaba asta. (...) O persoană, pentru a fi capabilă să conducă, trebuie să fie o personalitate puternică, un caracter puternic, ori un caracter puternic nu supravieţuia atât sub tutela lui Dragnea. Să aduc doar un argument mic, sunt atâtea argumente mari“.

Vezi şi: Robert Negoiţă, la Digi24: „Un caracter puternic nu supravieţuia atât sub tutela lui Dragnea“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite