Robert Negoiţă: Firea m-a blocat în toate proiectele. Îmi zicea că votul e pe emoţie, nu pe rezultate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Negoita FOTO Inquam Photos / George Calin
Robert Negoita FOTO Inquam Photos / George Calin

Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, a declarat marţi seară, la Digi 24, că fostul primar general Gabriela Firea l-a blocat în toate proiectele în care a putut şi că nu a făcut mai nimic în Capitală spunând mereu că votul vine ”pe emoţie şi nu pe rezultate”.

”Cum să zici că oamenii pot fi manipulaţi cu un dans şi nu aşteaptă rezultate concrete? Oamenii mă opreau şi mă ironizau cu marele spital al lui Firea. În trafic te sufoci efectiv, mi s-a întâmplat şi mie, mi s-a făcut rău în timp ce aşteptam în maşină, iar tu vii şi spui că oamenii nu aleg rezultatele?! Păi Băluţă cum a câştigat?!”, a declarat Negoiţă, la Digi24.

Acesta spune că nu intenţionează să se întoarcă în PSD. ”Nici vorbă. Am discutat cu Ciolacu cum facem majoritate în Consiliul sectorului 3, dar nu reuşim. Vom vedea ce vom face”, a adăugat edilul sectorului 3.

Declaraţii Negoiţă:

-De ce să mai fie Firea şefă pe Bucureşti? De ce nu ar fi Băluţă?

-Sper că voi colabora foarte bine cu Nicuşor Dan

-Am vorbit cu Ciolacu ca să facem o majoritate în Consiliul sectorului 3 cu PMP, dar nu e suficient şi nu vom reuşi

-Pot discuta şi cu cei de la USR-Plus si PNL. Cu cei de la PNL am mai colaborat. USR trebuie să devină mai responsabili

-PSD a avut o campanie foarte agresivă, plină de mizerii şi tot ei se plâng? Firea a avut parte de o campanie de catifea

-Firea iese şi dezvăluie public o conversaţie privată avută de Pandele cu Orban. Mie nu mi se pare că e normal să ai o conversaţie privată şi apoi să faci asta..

-Despre victoria lui Piedone la 5: A făcut treabă la sectorul 4 şi oamenii au văzut asta. Atât sectorul 5 cât şi 6 sunt sectoare cu potenţial, dar nu au avut noroc de un primar bun. Atât Vanghelie cât şi Florea nu au făcut mai nimic

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite