Robert Negoiţă, despre o formulă Dăncilă - Oprişan - Bădălău la conducerea PSD: Un coşmar!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat înaintea şedinţei de Comitet Executiv că o echipă formată din Viorica Dăncilă, Marian Oprişan şi Nicolae Bădălău ar fi un „coşmar” pentru conducerea PSD.

Întrebat de jurnalişti înaintea şedinţei CEx ce părere are despre o echipă formată din Viorica Dăncilă, Marian Oprişan şi Nicolae Bădălău la conducerea partidului, Negoiţă a răspuns: „Pot să mă abţin? ...Un coşmar”.

Jurnaliştii au insistat apoi, dar primarul a evitat să răspundă. „Nu vreau să, intru prea mult în detalii, eu de aşa scenarii putem să ne imaginăm multe, acesta pe care mi l-aţi spus e într-adevăr de coşmar dar nu cred că trebuie să intrăm în detalii”, a adăugat Robert Negoiţă.

Acesta din urmă a fost chestionat şi în legătură cu declaraţia premierului Viorica Dăncilă care l-a făcut pe primar drept „pesimist”, răspunzând „nu ai cum să nu fii” pesimist atunci când „suntem furaţi”.

„Normal că-s pesimist când guvernul se angajează la ceva şi văd că suntem furaţi, devin pesimist. Este un document semnat în care s-au stabilit procente, procente care au fost furate de Guvern. Nu ai cum să nu fii pesimist. Peste 100 de mil au fost furaţi de la primăria sector 3".

Conducerea PSD se reuneşte în şedinţa de Comitet Executiv. Social-democraţii vor discuta despre Congresul din 29 iunie, congres pe care unii dintre liderii din teritoriu îl vor amânat pentru toamnă. Până în prezent trei persoane şi-au manifestat dorinţa de a candida: Viorica Dăncilă, Ecaterina Andronescu şi Şerban Nicolae.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite