RO+ şi USR, „uniţi” cu Rezist la parada de 1 Decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
USR şi Ro+ au participat la parada de 1 Decembrie alături de grupul Rezist. Foto: Facebook/ Cristian Ghinea.
USR şi Ro+ au participat la parada de 1 Decembrie alături de grupul Rezist. Foto: Facebook/ Cristian Ghinea.

Membrii USR şi cei ai partidului RO+, fondat de Dacian Cioloş, au asistat la parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf alături de cetăţeni şi nu din tribuna oficialităţilor. Aceştia au  transmis pe reţelele de socializare un mesaj de unitate şi solidaritate, în contextul în care surse politice susţin că între cele două formaţiuni politice există negocieri pentru a candida la europarlamentare pe listă comună.

Deputatul  USR Cristian Ghinea, cel care a fost ales cap de listă pentru alegerile europarlamentare, a postat sâmbătă, de Ziua Naţională, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care era alături de liderul RO+ Dacian Cioloş, dar şi de reprezentanţi ai grupului Rezist. Acesta a transmis, astfel, că cele două partide sunt „unite” de Centenar, dar şi că susţin mişcările de protest ale cetăţenilor. 

Fostul premier tehnocrat, Dacian Cioloş, a refuzat, la rândul său, invitaţia la tribuna oficialilor şi a preferat să asiste la parada de Ziua Naţională alături de mulţimea adunată la Arcul de Triumf, dar şi de membrii USR. Cele două partide au fluturat steguleţe pe care scria în culorile României „uniţi”, transmiţând astfel un mesaj comun de unitate. Surse politice spun că liderii celor două formaţiuni politice negociază, în prezent, o listă comună pentru alegerile europarlamentare.

„De ziua României, e timpul să lăsăm în urmă ruşinea şi suferinţa, să ne eliberăm de sentimentul neputinţei. Fiecare dintre noi poate să contribuie la reconstrucţia acestei ţări. E momentul nostru, e momentul să fim solidari!”, a transmis Dacian Cioloş. 

ciolos + ghinea parada foto facebook

Foto: Facebook/ Dacian Cioloş

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite