Revelaţia Gabrielei Firea: „Viaţa la bloc este o realitate“

Revelaţia Gabrielei Firea: „Viaţa la bloc este o realitate“

Gabriela Firea FOTO Eduard Enea

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat vineri, în cadrul unei dezbateri cu reprezentanţii unor asociaţii de proprietari, că „viaţă la bloc este o realitate“, potrivit unui comunicat de presă al PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

 "În calitate de primar general, voi promova, prin consultare permanentă cu cetăţenii, iar reprezentanţii asociaţiilor de proprietari sunt un interlocutor valoros, măsuri simple care pot rezolva probleme punctuale, şi care să ofere o bază solidă pentru rezolvarea marilor probleme structurale ale Bucureştiului. Că să va dau un singur exemplu, soluţia pentru termoficare nu începe cu construcţia unor noi termocentrale, ci cu anveloparea tuturor blocurilor, după care vom putea face o evaluare a necesarului caloric, să dimensionăm reţeaua de transport şi s-o modernizăm.  Viaţă la bloc este o realitate, de noi depinde s-o facem confortabilă", a spus Firea la finalul întâlnirii cu reprezentanţii Ligii Asociaţiilor de Proprietari "Habita" şi ai Asociaţiei Române pentru Locuinţe "Casă Plus", cărora le-a prezentat principiile care stau la bază alcătuirii Programului de guvernare pentru Bucureşti. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: