Ce înţeleg românii din mesajele electorale: „Miţa Biciclista? Şi fetele de pe şoseaua de centură merită mai mult respect decât ăsta“ REPORTAJ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alegătorii au comentat afişele electorale din campania pentru alegerile parlamentare de anul acesta
Alegătorii au comentat afişele electorale din campania pentru alegerile parlamentare de anul acesta

Pe 6 decembrie, românii ies din nou la vot pentru a-şi alege parlamentarii. Oraşele sunt împânzite de afişe şi pliante de campanie cu mesaje care mai de care mai „promiţătoare“. Ce spun, însă, alegătorii despre cei care se vor regăsi anul acesta pe buletinele de vot şi promisiunile acestora?

Mai sunt două săptămâni până la alegerile parlamentare, iar politicienii se luptă, ca în fiecare campanie electorală, să convingă românii prin lozinci sonore şi atotcuprinzătoare că merită să le reprezinte interesele pentru următorii patru ani.

Alegătorii, însă, au devenit tot mai exigenţi şi nu mai pleacă urechea la promisiuni făcute cu atâta uşurinţă de politicienii care s-au perindat în ultimii zeci de ani prin Parlamentul României, atingând prea puţine dintre obiectivele fluturate în faţa poporului în timpul campaniilor.

Aşa am pornit pe străzile Bucureştiului, în mână cu „Colecţia 2020“ a afişelor electorale, pentru a afla cum comentează românii mesajele de campanie şi care mai este părerea lor despre candidaţi.

Cât de duri au fost oamenii la adresa partidelor, a politicienilor şi a sloganurilor de anul acesta, aflaţi în videoreportajul „Adevărul“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite