REPORTAJ VIDEO Întrebarea de care au fugit susţinătorii Vioricăi Dăncilă: ce o recomandă pentru preşedinţia României?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorica Dăncilă a fost votată în unanimitate de Congres candidat al PSD pentru fotoliul de la Cotroceni. Reporterii „Adevărul” au încercat să afle de la susţinătorii premierului ce o recomandă pentru a ocupa funcţia de preşedinte al României.

PSD a renunţat la congresele mari pentru anunţarea oficială a candidatului la prezidenţiale. Doar 1.000 de pesedişti au venit sâmbătă din toată ţara la Palatul Parlamentului pentru a o valida pe Viorica Dăncilă. Congresul a început cu 20 de minute întâziere, când premierul României şi-a făcut apariţia în sala Parlamentului pe melodia „Eye of the tiger“, cântată de Survivor.

Îmbrăcată în alb şi flancată de Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor, Viorica Dăncilă a dat mâna cu membrii PSD în drum spre scenă. A făcut o baie de mulţime, lăsând invitaţii să îi sărute mâna şi să o îmbrăţişeze. 

FOTO: Inquam Photos/Octav Ganea

Imagine indisponibilă

Pesediştii s-au îngrămădit să facă selfie-uri sau să transmită live momentul pe reţelele de socializare, însă puţini au putut spune de ce Viorica Dăncilă va fi un preşedinte bun. Unii s-au făcut că nu ne aud, alţii au întors spatele camerei de filmare, ori ne-au ignorat. 

Cu public puţin şi discursuri citite, şedinţa a început şi s-a terminat repede. Congresul extraordinar al PSD a fost o formalitate, de fapt.

Reacţiile lor când au fost întrebaţi: „Ce o recomandă pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte” în reportajul de mai jos:

.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite