REPORTAJ PMP, partidul tinerilor, şi-a lansat candidaţii la europarlamentare în Centrul Vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Mişcarea Populară (PMP) a decis să-şi lanseze candidaţii la europarlamentare printr-o acţiune inedită care a avut drept ţintă publicul tânăr.

Început de weekend, inima târgului bucureştean, ora 21.00. Acestea sunt coordonatele unui eveniment care avea ca principal scop câştigarea tinerilor. "Voi participa la o acţiune inedită alături de colegii mei în Centrul Vechi", a sunat anunţul misterior al Elenei Udrea, înainte cu o oră. Suspanul a fost ţinut până în ultimul moment.

 La ora 21.00, boxele amenajate în mica piaţa din spatele "Hanului lui Manuc" au început să vibreze şi o trupă de dansatori tineri care emanau o energie molipsitoare şi-a făcut apariţia. Câteva sute de persoane s-au strâns în jurul lor să-i admire, iar când toată lumea era acaparată de spectacolul oferit de trupa de dans, apar, pe neaşteptate, Elena Udrea, împreună cu candidaţii PMP la europarlamentare şi alţi câţiva membri. 

Udrea, în balerini

Nimeni nu s-a sustras de la codul vestimentar: blugi şi tricou cu PMP. Elena Udrea a făcut şi ea un mic sacrificiu şi a coborât de pe tocurile înalte cu care ne-a obişnuit pentru a încălţa o pereche de balerini comozi, în culoarea partidului. În spatele scenei improvizate, pe zidul bătrânului "Han al lui Manuc" apăreau, rând pe rând, mesajele cu care PMP îşi lansa candidaţii cu care vor intra în cursa pentru Bruxelles: "PMP-energie, PMP-tinereţe, PMP-forţă".

Printre cei prezenţi s-au aflat Elena Udrea, preşedintele PMP Eugen Tomac, Cristian Preda, Siegfried Mureşan şi Teodor Baconschi, care ocupă primele trei poziţii pe lista PMP la alegerile europarlamentare. 

După trei melodii în care liderii PMP s-au distrat alături de tinerii dansatori, a urmat o sesiune de fotografii. Elena Udrea a fost în centrul atenţiei. La fel s-a întâmplat şi când au urmat declaraţiile oferite presei. Cea mai solicitată dintre toţi a fost, din nou, Elena Udrea. Noroc cu deputatul Florin Popescu, care a avut grijă să aibă vizibilitate şi preşedintele oficial al PMP, Eugen Tomac, chiar dacă pentru asta a trebuit să roage un coleg să se retragă mai în spate. 

"În centrul istoric sunt şi foarte mulţi turişti străini, noi candidăm pentru Parlamentul European. Ne bucurăm să ne intalnim cu străinii care ne vizitează Bucureştiul. Am vrut să dăm un semnal că PMP este un partid care face cu adevarat o schimbare, avem oameni care au făcut cu adevarăt performanţă în domeniile în care au performat", a spus Udrea, după runda de dans. 

Un măr verde pentru fiecare

Curioşilor care s-au strâns în piaţeta din Centrul Vechi, militanţii PMP le-au împărţit mere, simbolul partidului. "PMP reprezintă viitorul, un măr verde, un măr proaspăt. PSD reprezintă trecutul", a mai adăugat Udrea. La rândul său, liderul PMP Eugen Tomac a scos în evidenţă că PMP se adresează în special tinerilor. "Ştim că tinerii nu trec pragul sediilor de partide, că nu vor să participe la sezatori politice. Am venit astăzi ca sa le dam acest semnal, ca se poate face politică şi altfel. Eu sunt un om împlinit, pentru că soţia mea nu se regăseşte pe lista PMP", a declarat şi Tomac. 

După eveniment, liderii PMP s-au retras pentru a sărbători reuşita evenimentului, într-unul din localurile din Centrul Vechi. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite