Replica lui Ciucu după atacurile lui Andrei Caramitru la adresa PNL: Sădeşti astăzi viitoarea ură din posibila coaliţie de guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul general Ciprian Ciucu (PNL) îl critică pe Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, pentru atacurile repetate ale acestuia la adresa liberalilor. Ciucu e de părere că prin aceste mesaje nu face decât să diminueze şanse unei viitoare coaliţii între PNL şi USR.

„Politica asta a aşteptatului după colţ este prin natura ei reversibilă. Continuând aşa, dragă Andrei, în stilul tău, suporterii PNL şi USR se vor aştepta unii pe alţii după colţ, asa cum faci tu. Viitoarea alianţă este deja dinamitată de această atitudine păguboasă. Andrei Caramitru, sădeşti astăzi viitoarea ură din posibila coaliţie de guvernare. Să nu zici că nu ţi-a spus nimeni”, se arată în mesajul scris de consilierul general Ciprian Ciucu, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Ciucu subliniază faptul că liberalii au luat decizia de a nu ataca USR în campanii, singurul adversar al acestora fiind PSD-ul condus de Viorica Dăncilă. 

„Se ştie mai puţin, PNL are o rezoluţie prin care a decis în care singurul adversar e PSD şi care interzice atacul la colegii din opoziţie. Cine nu respectă această linie se poziţionează în afara liniei partidului. Şi da, problema constă în aşa zisele “analize” şi diferite interpretări scoateri din context, disimulate în “îngrijorări”, dar de fapt doar ghioage cu care ţinteşti moalele capului”, a completat Ciucu 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite