Controversa diplomei din CV-ul ministrului Educaţiei, Remus Pricopie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Remus Pricopie este rectorul SNSPA FOTO Mediafax
Remus Pricopie este rectorul SNSPA FOTO Mediafax

Remus Pricopie, noul ministru al Educaţiei, şi-ar fi trecut în CV o diplomă pe care nu a obţinut-o. În CV el spune că a făcut studii de Politici publice în învăţământul superior, la Universitatea George Washington, în perioada 2003-2004.

UPDATE: Există totuşi o diplomă, prezentată şi de jurnalistul Iosif Buble, pe site-ul pesurse.ro. 

Aceasta este cea de mai jos şi este un certificat de la Universitatea George Washington. 

image

Potrivit B1TV, reprezentanţii universităţii au spus că Remus Pricopie nu apare în baza de date ca având cursuri finalizate la instituţia în cauză în acea perioadă. De asemenea, nici la o verificare ulterioară reprezentanţii Universităţii nu au putut confirma studiile ministrului. 

După apariţia informaţiei, Remus Pricopie a prezentat presei o diplomă, însă reprezentanţii universităţii din SUA au replicat că actul nu este o diplomă, ci un certificat de participare la un program al universităţii. 

Remus Pricopie este rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), fiind ales în această funcţie pe 27 februarie 2012. Din 1998 este profesor la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, iar în perioada 2005-2007 si 2008-2012 a fost decan al acestei facultăţi.

Iată CV-ul lui Remus Pricopie

CV Remus Pricopie

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite