Remus Borza, noul consilier onorific al lui Dăncilă: PSD nu va putea da un prezidenţiabil care să-i pună probleme lui Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce joi a fost numit consilier onorific al premierului pe probleme economice, Remus Borza a afirmat vineri că PSD are nevoie de oameni noi şi că nu se poate reforma cu personaje precum Adrian Năstase, Mircea Geoană sau Rodica Nassar.

Borza a făcut o analiză a rezultatelor de la europarlamentare şi a subliniat că netrecerea pragului electoral de către ALDE va duce partidul „direct în cărţile de istorie”. Acesta afirmă că acesta este şi motivul pentru care Tăriceanu nu va putea candida la preşedinţie. „Practic, azi, Iohannis e sigur de cel de-al doilea mandat. E clar că nici PSD nu va putea da un prezidenţiabil care să-i pună probleme lui Iohannis. Surpriza poate să vină de unde se aşteaptă cel mai puţin: USR-PLUS”, semnează Borza pe blogul personal.

„Social-democraţii ar trebui să înveţe să comunice şi să facă campanie electorală altfel de cum au făcut-o în ultimii 30 de ani. Dacă vor dori să supravieţuiască, trebuie să înveţe să comunice pe platformele online, să-i recâştige pe tineri, populaţia urbană şi românii ce trăiesc în Diaspora”, mai subliniază consilierul, care e de părere că PSD „nu se poate reinventa cu Rodica Nassar, Octav Cozmâncă, Mircea Geoană şi Adrian Năstase”.

Analiza completă a lui Remus Borza.

Deputatul Remus Borza a fost numit joi consilier onorific al premierului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate.


„Se acordă domnului Remus Adrian Borza calitatea de consilier onorific al prim-ministrului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate. Activitatea domnului Remus Adrian Borza este neremunerată”, se arată în decizia publicată joi în Monitorul Oficial.

Remus Borza a fost exclus din ALDE în iunie 2017, fiind acuzat că nu a votat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu şi a recunoscut că purta discuţii pentru a prelua un portofoliu în Executiv, respectiv cel al Energiei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite