Antonescu despre posibilitatea remanierilor: „Niciuna din variantele pe care le-aţi vehiculat nu este reală”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PNL, Crin Antonescu. FOTO: Adevărul
Preşedintele PNL, Crin Antonescu. FOTO: Adevărul

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminică seară că în cazul eventualelor remanieri o decizie va fi luată în urma Delegaţiei Permanente a PNL de la finalul săptămânii viitoare, toate numele înaintate de reprezentanţii media fiind considerate „exerciţii de presă” sau „fantezii”.

Liderul liberal a precizat în faţa jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă că numele vehiculate de în spaţiul public de reprezentanţii mass mediei nu sunt o reflectare a situaţiei din prezent.

„Niciuna din variantele pe care le-aţi vehiculat nu este reală. Ce, cât, cum şi cu cine se va decide schimbarea, asta nu o va face decât Delegaţia Permanentă spre finalul săptămânii, probabil vineri. Toate aceste nume care sunt vehiculate fie ca ţinte ale remanierii, fie ca succesori, sunt exerciţii de presă, fantezii pe care îmi fac datoria să le dezmint”, a afirmat Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a punctat şi faptul că situaţia ministrului Stroe este datorată tot unei „comunicări nefericite”, acest lucru fiind o altă greşeală a liberalilor în ceea ce priveşte discursurile care au adus numeroase critici.

„Ministrul Stroe este al doilea ministru liberal care demisionează în urma unei comunicări nefericite, în cazul domnului Barbu, a unei singure declaraţii”, a adăugat liderul liberal.

De asemenea, prin declaraţiile sale Antonescu a cerut şi o tratare corectă a miniştrilor, aceştia putând fi criticaţi zilnic, dar pentru motive demne de criticat.

„În această confuzie de criterii privitoare la atitudinea miniştrilor şi la autorităţi, ajungem să nu mai înţelegem nimic. Da, miniştrii trebuie supuşi unui examen critic în fiecare zi, dar cu criterii şi măsuri egale, altfel nu facem altceva decât să ne văicărim ani în şir”, a precizat Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite