Refuz să fiu solidar cu guvernul de cancan al României!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ceva timp în urmă, într-un moment de simulare a relaxării, voind să pozeze în fiinţă populară, apropiată de clasa muncitoare, de naţiunea care trudeşte, aventurierul politic Liviu Dragnea s-a pus pe făcut confidenţe.

Ştiind că televiziunile sunt prin preajmă, unele dintre ele aflându-se chiar în solda-i, preşedintele PSD ne-a vorbit despre arborele său genealogic.

Nu mai ţin minte care dintre rudele sale demult repauzate, bunicul, străbunicul, unchiul, ar fi fost, ne încredinţează dl. Liviu Dragnea, haiduc. Respectivul Toma Alimoş din familia Dragnea făcea ceea ce spune folclorul că ar fi făcut haiducii- lua de la bogaţi şi dădea la săraci. Atâta doar că şcoala puţină, chiar dacă niţeluş cam prelungită din cauza repetenţiei, nu l-a învăţat pe dl. Dragnea că haiducii din realitate nu erau chiar aşa cum apăreau ei în filmele regretatului Dinu Cocea. Că, ce mai tura-vura, erau tâlhari în lege.

Iată însă că, visându-se mai ceva decât Nicolae Ceauşescu, un fel de Mesia al României, primul social- democrat născut pe plaiurile Teleormăniei plănuieşte să -şi confirme sus-menţionatul arbore genealogic, readucând în actualitate haiducia. Sperând că astfel va mai reduce din efectele negative din ţopăielile finaciar –bugetare pe care el, Călin Popescu-Tăriceanu,coaliţia PSD-ALDE şi guvernul ce l-a avut drept prim-ministru pe Sorin Grindeanu şi le-au permis aducând în criză România.

Guvernul cancan şi wowbiz al României va introduce din ianuarie viitor o aşa-numită taxă de solidaritate. Celor ce au venituri consistente- peste 14.500 de lei pe lună- li se va impune să cotizeze.Că prea s-au îmbogăţit, prea sunt burjui, prea le merge bine. Prea s-au înghesuit în multinaţionalele acelea pe care şi Dragnea, şi Firea, şi inestimabila olteancă Olguţa, şi iubăreţul Codrin, şi alţi pesedişti de frunte le-au acuzat în iarnă că ar fi finanţat manifestaţiile împotriva ticăloasei Ordonanţe 13. Prea avem bugetari de lux, aşa că veniturile lor trebuie să fie ciuntite spre a-i da un os de ros Floricicăi Dansatoarea. Aceea care e pe gustul doamnei Carmen Dan, a lui Şerban Nicolae, a lui Bădălău, a lui Bodog, a lui Liviu Pop, a culturnicului Romaşcanu şi, iarăşi, a lui Liviu Dragnea.

Nu am, din nefericire, parte de astfel de venituri. Nici măcar nu mi s-a mărit salariul de la 1 ianuarie, aşa cum băteau toba peste tot mincinoşii din fostul guvern al României care se regăsesc, ca recompensă pentru ticăloşia lor nemărginită, şi în Executivul condus de dl. Mihai Tudose. Însă şi dacă m-aş număra printre fericiţii cu leafă de peste 14.500 de lei pe lună, tot nu aş vrea să fiu solidar cu nişte pretinşi oameni de stânga care teoretizează haiducia, dar au în conturi sume fabuloase, au maşini de lux, au bijuterii, tablouri, deşi tare mă tem că nu înţeleg nimic din artă şi cultură. La toate acestea se adaugă multiple proprietăţi imobiliare. Să fiu eu, om care şi-a câştigat  o viaţă întreagă în mod cinistit pâinea, cu întruchipări ale fărădelegii aşa cum sunt latifundiarul Dragnea, Bădălău, needucatul Codrin Ştefănescu, Tudose, Şerban Nicolae, Olguţa, madame Sevil, creaţia politică a lui Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, insa care foloseşte banii pentru clientela de partid, şi fosta secretara de şcoală Carmen Dan, cu Bodog, bugetarul care minte precum respiră, falsifică mereu câte ceva, individul cu nenumărate proprietăţi în ţară şi în străinătate, dar şi cu teza de doctorat de negăsit, cu Romaşcanu, culturnicul cu barbişon de la Kanal D, sau cu protectorul plagiatorilor, profesoraşul de şcoală comunală ajuns ministru al Educaţiei Naţionale, insul pe nume Liviu Pop? Să contribui cu bani la salvarea lor de la puşcărie pentru bătaia de joc la care au supus ei şi colegii lor din PSD ţara?

Cuvintele rostite joi seara la ceremonia de învestitură a noului guvern al României de preşedintele Klaus Iohannis au conţinut reproşuri şi acuzaţii extrem de grave la adresa felului în care a exercitat guvernarea coaliţia PSD-ALDE.

Aducerea ţării în criză se situează în vecinătatea infracţiunii de subminare a economiei naţionale. Idolul politic al numitului Liviu Dragnea, fostul dictator Nicolae Ceauşescu, a plătit cu viaţa pentru asta. S-a abolit oare sus-menţionata infracţiune din Codul penal al României? 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite