Reevaluare politică. Lider UDMR care la locale a candidat în alianţă cu PSD, ALDE şi Pro România, nominalizat acum la funcţia de subprefect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Decsei Attila FOTO Facebook
Decsei Attila FOTO Facebook

Preşedintele UDMR Bistriţa-Năsăud, Decsei Attila, a fost nominalizat de către formaţiunea din care face parte pentru funcţia de subprefect. La alegerile locale din luna septembrie a anului trecut, acesta a candidat la Consiliul Judeţean într-o alianţă cu PSD, ALDE şi Pro România.

„Prin decizia Biroului Permanent Judeţean al UDMR, persoana nominalizată pentru funcţia de subprefect al judeţului Bistriţa-Năsăud este domnul Decsei Atilla. Decsei Attila are 42 ani, este preşedintele organizaţiei judeţene UDMR Bistriţa-Năsăud, din anul 2010. (...) Principalul obiectiv al său a fost redobândirea reprezentării comunităţii maghiare în Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, înregistrând un rezultat în acest sens după 12 ani de muncă susţinută. În 2020 a fost ales consilier judeţean şi preşedinte al Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud”, a transmis UDMR Bistriţa-Năsăd pe Facebook.

La ultimele alegeri locale, UDMR a decis să candideze la Primăria Bistriţa şi la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud în alianţă cu PSD, ALDE şi Pro România, susţinând în acelaşi timp candidaţii social-democraţi pentru funcţia de primar al municipiului, respectiv de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Decsei Attila alături de preşedintele PSD Bistriţa-Năsăd Radu Moldovan, într-un material promoţional de la alegerile locale de anul trecut. 

A doua funcţie de subprefect al judeţului Bistriţa-Năsăud va fi ocupată de o persoană nominalizată de USR.

În ceea ce priveşte funcţia de prefect, nu vor exista schimbări, actualul prefect Stelian Dolha, fost prim-vicepreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud, fiind în continuare susţinut de către liberali.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite