Reacţii din PSD faţă de iritarea lui Varujan Vosganian la adresa social-democraţilor care îşi asumă pe nedrept meritul guvernării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva
FOTO Arhiva

În urma criticilor lui Varujan Vosganian, vicepreşedinte şi purtător de cuvânt ALDE, la adresa atitudinii membrilor PSD care par să-şi aroge meritul guvernării, reacţii din PSD nu au întârziat să apară.

Varujan Vosganian s-a exprimat sâmbătă pe Facebook, cum a părăsit o reuniune PSD de la Iaşi, singura de altfel la care participase, deoarece  „ distinşii oratori vorbind despre guvernarea (doar a) PSD” i-au dat un motiv să se retragă, „să nu-i mai deranjeze”. 

El a mai adăugat într-un comentariu că  „PSD este un partid mare, dar nu atât de mare”.

 Liviu Pleşoianu, deputat PSD, scriitor, care intenţionează să candideze la preşedinţia României, s-a adresat membrului partidului ALDE, sugerându-i acestuia să se calmeze cu „vreo doi litri de ceai de tei concentrat”. El s-a arătat critic şi faţă de ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu:

   "Românii de bună credinţă sunt români de bună credinţă pur şi simplu, fără legătură cu partidele politice. Dar dacă tot sunteţi ofuscat, domnule Vosganian, vă sfătuiesc să beţi vreo doi litri de ceai de tei concentrat. Altminteri, nervos fiind, poate greşiţi şi îl sunaţi pe Meleşcanu al dvs. să-l întrebaţi de George Maior... Nu de alta, dar îşi bate joc de români de vreo doi ani marele dvs. ministru ALDE!

Beţi ceaiul ăla de tei, domnule Vosganian. Să nu cumva să-l tulburaţi pe marele ministru Meleşcanu... Altfel, lupta cu statul paralel e o foarte mare prioritate la dvs. în partid, ştiu... Ştim cu toţii... Am asurzit auzindu-vă VORBIND despre asta...", mai scrie  Liviu Pleşoianu  pe Facebook.


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite