Reacţii politice după noua medalie obţinută de David Popovici la Campionatul Mondial de Nataţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Popovici FOTO Getty Images
David Popovici FOTO Getty Images

Şeful statului şi premierul României au reacţionat repede după victoria lui David Popovici şi în proba de 100 de metri liber de la Campionatul Mondial de Nataţie din Budapesta, fiind transmise mesaje de felicitare pentru sportivul care a reuşit o performanţă unică pentru ţara noastră.

GALERIE FOTO

„David a scris istorie şi astăzi, la proba de 100 de metri liber! Un nou titlu mondial pentru tânărul minune al României. Felicitări, David Popovici!”, a transmis premierul Nicolae Ciucă.

La scurt timp a venit şi reacţia lui Klaus Iohannis: „O nouă performanţă de excepţie pentru David Popovici, care a câştigat titlul mondial şi la proba de 100 de metri liber. Felicitări, David!”

La rândul său, Robert Sighiartău, vicepreşedinte al PNL, a avut un mesaj de felicitare: „David Popovici intră definitiv in istorie ! A caştigat din nou cursa de 100 de metri! David Popovici intră definitiv în istoria nataţiei, devenind primul înotător din ultimii 40 de ani care câştigă cele două curse de viteză (100 m şi 200 m) la Campionatul Mondial. Felicitări” 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite